TV NL EN

Vaccinema: De Libi

ticket inclusief cocktail
Regissuer
Shady El-Hamus
Land
Nederland
Jaar
2019
duur
102
taal
Nederlands
subtitels
Engels
Deze zomer presenteren we elke vrijdagavond Vaccinema: een filmklassieker met bijpassende cocktail om je weekend in te luiden. Precies die wekelijkse antidote van zin & onzin, feestgedruis, hiphop en vurige dromen die je nu nodig hebt. Deze week het bruisende en ontroerende De Libi.

De Libi is een komische Canta-roadmovie dwars door Amsterdam, een ode aan de bravoure van drie jonge gasten die kansen pakken waar ze kunnen. Hun ultieme droom: gastenlijstplekjes bij de Jimmy, een hiphop-carrière en eindelijk gezien worden door de wereld, of meisjes. Een filmklassieker (nu al!) over ontembare levenslust en dromen van een toekomst vol mogelijkheden.

De vrienden Bilal (Bilal El Mehdi Wahib), Gregg (Daniel Kolf) en Kevin (Oussama Ahammoud) kunnen niet wachten tot het echte leven begint – na de eindexamens gaan ze vliegen! Als een paar meisjes hen uitdagen naar een optreden van Hef in de nachtclub Jimmy Woo te komen, zetten ze alles op alles om het strenge deurbeleid te trotseren en zo te bewijzen wat ze waard zijn. 

Speeltijden & tickets