TV NL EN

Vaccinema: Grace Jones Bloodlight and Bami

Ticket inclusief cocktail
Regisseur
Sophie Fiennes
Land
Ierland & UK
Jaar
2017
Duur
115
Deze zomer presenteren we elke vrijdagavond Vaccinema: een filmklassieker met bijpassende cocktail om je weekend in te luiden. Precies die wekelijkse antidote van ontroering, vervoering, overwinning en troost die je nu nodig hebt. Deze week: Grace Jones in optima forma!

Ticket is inclusief alcoholische of non-alcoholische cocktail, voor Grace: een Kir Royal met hibiscus. 

Hoe zwaar het leven soms ook kan zijn, ergens op deze wereld (ook nu) leeft Grace Jones en maakt zij fantastisch werk. Een absolute ster: levenslustig, uitdagend, ontroerend, confronterend en met een ijzersterke, singuliere artistieke visie. Model, pop-icoon en actrice, dochter van Jamaïca – Grace Jones is het allemaal! Maar ze is ook moeder, dochter, zus en grootmoeder. 

Documentairemaker Sophie Fiennes (The Pervert’s Guide to Cinema) toont de vele kanten van de extravagante kunstenaar Grace Jones in een film die afwisselend vertederend, spectaculair, openhartig en overdonderend is. Grace Jones: Bloodlight and Bami vlecht het publieke en privé leven van Grace Jones samen in een uniek portret dat alle facetten van haar leven toont: de ‘zigeuner’, de artiest en feestende hedonist, de warme en grappige vrouw met het felle en vasthoudende zakentalent. Dit is een Grace zoals we haar nog niet kennen.

Speeltijden & tickets