TV NL EN

Vaccinema: Spring Breakers

Ticket inclusief cocktail
land
US
Jaar
2013
duur
92
Deze zomer presenteren we elke vrijdagavond Vaccinema: een filmklassieker met bijpassende cocktail om je weekend in te luiden. Precies die wekelijkse antidote van ontroering, vervoering, onzin en troost die je nu nodig hebt. Deze week: postmoderne party-flick SPRING BREAKERS.

Ticket is inclusief alcoholische of non-alcoholische cocktail, voor Spring Break: Gin&Tonic.

Spring break, een typisch Amerikaans fenomeen, betekent voor de studenten die eraan meedoen een weeklang dansen, feesten, drugs, alcohol en seks. Regisseur Harmony Korine maakt van dit fenomeen geen foute B-film maar een poëtische, extatische ervaring, met sterk camera werk in neonkleuren en een pompende soundtrack van Skrillex en Cliff Martinez.

Spring Breakers vertelt het verhaal van 4 studenten (ex-Disney sterren Selena Gomez en Vanessa Hudgens, daarnaast Ashley Benson en Rachel Korine) die een restaurant overvallen om hun spring break te financieren. Ze belanden daardoor in de gevangenis. Een vriendelijke drugs-en wapenhandelaar – fenomenaal ‘white trashy’ gespeeld door James Franco – zorgt ervoor dat ze op borgtocht vrijkomen. In ruil voor hun vrijlating moeten de vier meiden zijn klusjes opknappen.

Speeltijden & tickets