TV NL EN

Vers Bloed: ADE edition

DUUR
120 minuten

Gemist? Video's komen op De Balie TV en De Balie Vimeo. Droom jij ook van een carrière in de Dance? Kom naar Vers bloed en laat je droom werkelijkheid worden! De volgende editie van Vers bloed zal plaatsvinden tijdens Amsterdam Dance Event. Geheel in de sfeer van ADE geven wij dit keer jonge talenten de kans om een eigen avond te winnen in AIR! Wil je meedoen aan deze editie en kans maken op jouw eigen clubavond in de AIR, kijk dan op deze pagina wat je daarvoor moet doen. De vier finalisten pitchen hun idee voor een clubconcept en krijgen advies van professionals uit de Dance.  Voorafgaand aan de pitches gaan we met Mirik Milan (nachtburgemeester van Amsterdam), Tom Caron (GirlsLoveDJs), Jonathan Teclemariam (AIR) en Tom van Wijk (ID&T) in gesprek over de toekomst van de dancescene in Amsterdam. Dit panel zal tevens de jonge talenten van feedback voorzien na hun pitch. De presentatie is in handen van Victor Coral en Jan Maarten Hartong (The School of House). Timetable         16:00 Masterclass (over toekomst dancescene Amsterdam)
        16:45 Pitches clubconcept
        17:45 Uitslag
        18:00 Drinks (music by Girls Love DJs) Kortom, dit is hét event in Amsterdam voor jongeren met een passie voor de dancescene!
Om in de sfeer te blijven zal deze editie gekenmerkt worden door een ontspannen en ongedwongen ambiance, de toegang is gratis, de bar is open én er mag gedanst worden! De perfecte voorbereiding voor een feestje…

Over Vers bloed
Tijdens de programmareeks Vers bloed biedt De Balie jonge talenten een podium om te experimenteren en iets nieuws te presenteren in een korte pitch van 5 à 10 minuten. De plannen zijn uitdagend en enthousiasmerend, maar nog niet (per se) af. Het publiek reageert, bekritiseert en motiveert en een professionele jury voorziet de deelnemers van inhoudelijk en zakelijk advies. Toegang is bij dit programma gratis, maar aanmelden is verplicht (via koop tickets). Dit programma wordt mede mogelijk gemaakt door CJP, Fonds 21, Girls love DJ's, AIR en The School of House.