TV NL EN

Wethouder Moorman in gesprek met Amsterdammers

Wat wil je weten over de heropening van de basisscholen?
Praat mee en stel je vraag.

De basisscholen openen maandag 11 mei. Er leven vragen over leerachterstanden, besmettingsgevaar en kinderopvang. Maatwerk en samenwerking tussen scholen zijn nodig. Donderdag 14 mei krijgen Amsterdammers, op initiatief van De Balie, in dit online programma de kans om hun vragen te stellen aan wethouder Moorman. Een paar dagen nadat we hebben kunnen voelen waar we in de praktijk tegenaan lopen.

Ben je een ouder met kinderen op de basisschool? Ben je werkzaam op een basisschool als docent, schoolleider of ben je op een andere manier betrokken bij het onderwijs? Stuur je vragen alvast in naar livejournalism@debalie.nl. Of kijk deze avond live mee en praat mee via Slido. Ga naar www.sli.do en vul als code in: 13738.

Over De Balie Live Journalism

De onderzoeksredactie De Balie Live Journalism doet de komende maanden (samen met o.a. AT5) onderzoek naar kansenongelijkheid in het Amsterdamse onderwijs. Ons onderzoek gooien we in een vroeg stadium open. Samen met jou scherpen we de focus van het onderzoek aan en zetten we onze bevindingen hoog op de agenda bij politiek en anderen.

Sprekers

Marjolein MoormanWethouder