TV NL EN

Itay Garmy

STUDIO, STUDIO 10

Itay Garmy (28) is politicus (Volt) en cyber security consultant bij Deloitte. Hij groeide op in Amstelveen en belandde, via wat omwegen, even verderop in Amsterdam. Zijn familie’s roots, afkomstig uit Brazilië, Jemen, Israël en Duitsland, in combinatie met zijn interesse in veiligheid, politiek en leiderschap geven een unieke drive/motivatie om zich in te zetten voor een betere samenleving.

Als 18-jarige vertrok Itay voor een jaar naar Israël om een programma te volgen over het leger, leiderschap en de (moderne) geschiedenis van een heersend conflict. Zijn studies, eerst PPLE (Politics, Psychology, Law and Economics) aan de UvA en daarna de Master Crisis and Security Management in Leiden, leidde tot meer verdieping. Niet lang daarna begon hij bij Deloitte, waar hij werkt als cyber security consultant. Daarnaast werd hij actief bij de politieke partij Volt, waar hij het beleid heeft gecoördineerd voor het thema Overheid en Democratie, kandidaat Kamerlid was en de nationale campagne heeft geleid. Momenteel is Itay kandidaat #2 op de kandidatenlijst van Volt Amsterdam en is hij actief betrokken als campagnestrateeg. 

Itay zet zich in door een actieve en positieve bijdrage te leveren aan de samenleving. Hij wil meer nuance aanbrengen in het politieke debat. De wereld is niet plat en de mensen op deze wereld zijn dat niet; ze zijn allemaal de optelsom van vele verhalen. Itay wil ervoor zorgen dat die gelaagdheid weer ruimte krijgt in het publieke debat en samen het genuanceerde, positieve geluid laten horen dat op zoek is naar verbinding en wederzijds begrip, naar gezamenlijke oplossingen en naar onderling begrip. Volgens Itay betekent goed leiderschap dat je mensen kunt samenbrengen, mensen kunt motiveren en mensen kunt leiden naar de oplossingen voor de uitdagingen van de toekomst en dat is iets wat wij alleen samen in Europa kunnen doen.