Dit programma is verplaatst naar 1 november om 18:30 uur.
Tijdens Food for Thought, een culinair programma en diner ineen, kom je alles te weten over dat wat er op je bord ligt zonder je smaak te verliezen. Tijdens deze aflevering leggen we misschien wel het meest controversiële product van het moment onder de loep: rundvlees. Kunnen we op een verantwoorde manier vlees serveren en eten?
Tijdens dit programma serveren wij een hoofdgerecht, drankje en amuse. Koop uw ticket op tijd. Er is een beperkt aantal plaatsen.
Met filosoof en auteur van meerdere boeken over de filosofie van landbouw en voeding Michiel Korthals, Corné van Dooren, expert op het gebied van duurzaam eten, en boerin Anita Heijdra leggen we het rundvlees dat wij zelf serveren onder de loep. En we duiken we in de maatschappelijke discussie rondom het eten van vlees. Hoe ziet de Nederlandse vleesindustrie eruit? Kun je vlees op duurzame wijze serveren? En is het eten van vlees onethisch?
Sprekers:
Misschien ook interessant voor jou
Food for Thought #2:
De tomaat
Tijdens Food for Thought, een culinair programma en diner ineen, kom je alles te weten over het eten op je bord zonder je smaak te verliezen. Tijdens deze tweede aflevering onderzoeken we met o.a. culinair journalist Petra Possel een van de meest gebruikte producten in de keuken: de tomaat. Kun je deze dag niet? Je
KennisCafé: Vlees eten is zó 2019
Café-Restaurant De Balie
We zijn weer open voor ontbijt, lunch, borrel en diner!