TV NL EN

Huub Stapel

Plein Publiek – een serie diepte-interviews

Programmamaker & interviewer

Huub Stapel, de man die Mars en Venus langs de meetlat van het leven legde, het huwelijk tot op het bot ontleedde en zich inmiddels in zijn nieuwste voorstelling buigt over het thema familie. Stapel is acteur, interviewer, presentator en theatermaker. Kortom: een media duizendpoot. Hoe gaat Stapel om met de verscheidenheid aan rollen? Hoe combineert hij persoonlijke ervaringen met bredere maatschappelijke observaties in het creëren van zijn werk?

Huub Stapel is een veelzijdig talent en speelde onder andere in Flodder (1986), Amsterdamned (1988) en Hemel op Aarde (2013). Ook zal hij te zien zijn in de vervolgfilm van Dick Maas: Amsterdamned.

Over Plein Publiek

Plein Publiek is een serie diepte-interviews met bekende makers, geïnterviewd door onze programmamakers. Wie er aan tafel zit en waarom dat bepalen onze programmamakers. Eén ding staat vast: het zijn allemaal uitzonderlijke en gedurfde makers waar iedereen wat van op kan steken.

We nodigen je uit om op vrijdag aan te schuiven bij een interview over de kunst van het makerschap. Begin je weekend onder het genot van een drankje en een dosis aan inspiratie. Geheel intiem in onze Pleinzaal aan het bruisende Leidseplein.

Sprekers

Altijd als eerste op de hoogte van onze programmering