TV NL EN

Kasper van der Laan in De Balie

De Weg Naar SuccesGeluk

Try-out

© Foto door Aisha Zeijpveld

Let op: één gekocht ticket biedt toegang voor twee personen.

Deze zomermaanden elke zaterdag een cabaretier op het podium van De Balie. Deze keer: Kasper van der Laan met zijn try-out De Weg Naar SuccesGeluk.

Cabaretier Kasper van der Laan neemt op hilarische wijze de uit de voegen gegroeide zelfhulpbranche onder de loep.

Zelfhulpgoeroes hebben gefaald. De zelfhulpboeken werken niet, charismatische sprekers inspireren niet, gelukscoaches werken niet, het internet barst uit zijn voegen met blogs door ervaringsdeskundigen, mensen rennen van cursus naar workshop naar lezing en zijn nog steeds ongelukkig en onsuccesvol. Waarom? Omdat alle zelfhulpgoeroes er naast zitten. De behoefte is groot, maar elke oplossing die deze zelfhulpcharlatans bieden laat de zelfhulpzoeker teleurgesteld achter.

Kasper geeft antwoord op deze noodkreet en gaat verder waar andere zelfhulpgoeroe hebben gefaald.

Cabaretier..? Goeroe!

60 minuten aan zelfhulptips van Kasper en je bent weer helemaal tevreden met jezelf.

Speeldata:
25 juli / 20:30 uur
1 augustus / 20:30

Met zijn debuutprogramma 1 Kilo veroverde Kasper de Nederlandse theaters. Dit najaar keert hij terug in het theater met een korte tour van zijn show ‘De Weg Naar SuccesGeluk’, een inspirerende, motiverende en bovenal hilarische voorstelling van cabaretier Kasper van der Laan, De SuccesGeluk Goeroe.

Originele grappen, een knappe timing en een niet direct grijpbare, wazige podiumpersoonlijkheid, waarmee hij voor veel humor zorgt.

Cabaret in De Balie

Deze zomer bieden we elke zaterdagavond een cabaretier het podium. Om nieuw werk uit te proberen, te experimenteren, de wereld om ons heen te duiden of om toch nog de show te spelen die is gecanceld. Kom binnen en laat je verrassen en inspireren! Met o.a. Kasper van der Laan, Sanne Wallis de Vries, Johan Goossens en Hans Sibbel.