TV NL EN

Afgelast: Open Kaart met Frank Paauw

op INITIATIEF van
Vierkant logo van De Balie
De Balie

Dit programma is een studio-opname, er is een beperkt aantal tickets beschikbaar voor publiek. Na afloop van het gesprek is er ruimte voor uw vragen.

Amsterdam werd recent weer opgeschrikt door meerdere schietpartijen, er zijn zorgen over stijgend wapenbezit onder jongeren en tegelijkertijd leiden de coronaregels tot agressie tegen de politie in de openbare ruimte. En dat met een politie die zelf ook onderdeel van het nieuws is: met heftige discussies over etnisch profileren, plannen rond preventief fouilleren en aangiftes die lang blijven liggen door de hoge werkdruk.

In het kritische 1-op-1 interviewprogramma Open Kaart interviewt De Balie-programmamaker Tim Wagemakers Frank Paauw, sinds anderhalf jaar hoofdcommissaris van de Amsterdamse politie, over het werk van de Amsterdamse politie. 

Open Kaart

In de onregelmatig verschijnende serie Open Kaart daagt De Balie hoofdrolspelers uit het Amsterdamse nieuws uit om een uur lang open kaart te spelen. Een 1-op-1 gesprek waarin de belangen van de Amsterdammer centraal staan.

Sprekers

Frank PaauwHoofdcommissaris Amsterdamse politie
Tim WagemakersProgrammamaker De Balie
Moderator