TV NL EN

Meredith Greer

Plein Publiek: een serie diepte interviews

Programmamaker:
 Wat gebeurt er met de verliezen die we liever vergeten en het verdriet dat niemand ziet? Schrijfster Meredith Greer ondergaat in complete isolatie een abortus. Te midden van een orkaan vol rouw en woede begint ze te schrijven aan haar boek Bedenktijd. Hoe verbeeld je, of geef je woorden aan, verdriet?

Bedenktijd is het literair debuut van Meredith Greer. Greer is naast schrijver ook journalist. Ze werkt als eindredacteur bij De Volkskrant en schreef eerder essays, opiniestukken en artikelen.

Over Plein Publiek
Plein Publiek is een serie diepte-interviews met bekende makers, geïnterviewd door onze programmamakers. Wie er aan tafel zit en waarom dat bepalen onze programmamakers. Eén ding staat vast: het zijn allemaal uitzonderlijke en gedurfde makers waar iedereen wat van op kan steken.

We nodigen je uit om op vrijdag aan te schuiven bij een interview over de kunst van het makerschap. Begin je weekend onder het genot van een drankje en een dosis aan inspiratie. Geheel intiem in onze Pleinzaal aan het bruisende Leidseplein.

Sprekers

Meredith GreerSchrijver, journalist | Beeld: Keke Keukelaar