TV NL EN

Cinema

capaciteit
Tot 54 personen
Oppervlakte
60 m²
De Cinema van De Balie, voorzien van een tribune met comfortabele stoelen, wordt dagelijks gebruikt voor onze reguliere filmvertoningen. Buiten ons reguliere programma om is het mogelijk om de Cinema te huren voor screenings/viewings en presentaties.

De tribune heeft een capaciteit van 54 zitplaatsen. De Cinema is dagelijks tot 14 uur te huur. Uitzonderingen zijn in sommige gevallen in overleg mogelijk. U kunt hier een 360° foto van de zaal bekijken.

Tarieven excl. btw
1 dagdeel
€550,-

Wil je bezichtigen?

Voor meer informatie of een afspraak voor een bezichtiging, neem contact op via 020-5535150, stuur een mail naar zaalverhuur@debalie.nl of vul het aanvraagformulier in.

Mogelijke opstellingen

Doorgaans alleen bioscoopopstelling mogelijk. De tribune heeft 54 zitplaatsen.

Technische specificaties

Bij elk evenement en in alle zalen krijgt u professionele ondersteuning van onze theatertechnici.

  • Afmetingen zaal: 9,5 m x 6,5 m x 4,8 m (lengte x breedte x hoogte).
  • Afmetingen speelvlak: 5 m x 2,5 m (breedte x diepte bij 54 zitplaatsen)
  • Vloer: vloerbedekking + hardhouten vloer
  • Uitgebreide videofaciliteiten, waaronder een projectiescherm, diverse klikkers en verloopjes
  • Uitgebreide mogelijkheden voor programma’s variërend van film en debat tot multimediapresentaties
  • 5.1 surround opstelling voor filmvertoningen
  • Projectie voor digitale cinema tot 2K, filmprojectoren voor 35 mm
  • Video spelers voor diverse formaten, o.a. DCP
  • Technische lijst beschikbaar op aanvraag

Extra services

HD livestream

De Balie beschikt in zowel de Grote Zaal als de Salon over HD meer-cameraregie met opname- en streamfaciliteiten waarmee meer dan 1000 kijkers tegelijk bediend kunnen worden. Hierdoor hoeven ‘thuisblijvers’ of mensen in het buitenland niets van uw programma te missen. Uw bijeenkomst kan live worden gevolgd, naar wens via een open of besloten kanaal.

Publiciteitspakket

De Balie biedt publiciteitspakketten aan om uw evenement onder de aandacht te brengen van een groot en divers publiek. Denk aan Twitter (25.000 volgers), Facebook (33.000 volgers) en onze nieuwsbrief (18.000 abonnees). Voor meer informatie over de tarieven en de mogelijkheden voor uw evenement, neem contact op met communicatie@debalie.nl.

Kassapakket

Naast onze publiciteitspakketten kunnen we uw programma ook opnemen in de webshop van De Balie waardoor gasten online een kaartje kunnen aanschaffen. Daarnaast kunnen bezoekers ook telefonisch reserveren. Op de dag van het evenement is een kassamedewerker minimaal 1 uur voor aanvang aanwezig.

De Cinema is geschikt voor

screening – première – filmvertoning – lezing – presentatie – workshop – masterclass – college – persconferentie – lancering – bijeenkomst

Vertel ons meer over uw evenement, we denken graag met u mee!