TV NL EN

Salon

capaciteit
15/30 personen*
Oppervlakte
60m²
Een sfeervolle zaal met authentieke glas-in-loodramen, voorzien van een klein podium en geschikt voor kleinschalige, intieme programma’s zoals lezingen, debatten, presentaties en workshops voor maximaal 90 personen* in theateropstelling.

De Salon kan eveneens gebruikt worden voor vergaderingen, waarbij een opstelling naar wens wordt neergezet. In carréopstelling zijn er bijvoorbeeld maximaal 30 zitplaatsen. Daarnaast is de Salon ook geschikt als break out in combinatie met andere zalen. U kunt hier een 360° foto van de zaal bekijken.

Voor de (hybride) evenementen en bijeenkomsten worden 15 tafeltjes geplaatst. Bij het placeren per persoon is de capaciteit 15 personen, in duo’s (personen uit een huishouden aan dezelfde tafel) kan dit worden uitgebreid tot maximaal 30 personen.

Tarieven excl. btw

1 dagdeel
€1.000,-
2 dagdelen
€1.525,-
3 dagdelen
€2.025,-

Wil je bezichtigen?

Voor meer informatie of een afspraak voor een bezichtiging, neem contact op via 020-5535150, stuur een mail naar zaalverhuur@debalie.nl of vul het aanvraagformulier in.

* Met de huidige situatie van 1,5 meter afstand zijn de capaciteiten van onze zalen aangepast.

Mogelijke opstellingen

I.v.m. de 1,5 meter afstand maatregelen werken we uitsluitend in een vaste opstelling met losse tafeltjes verspreid over de zaal.

Er zijn verschillende zaalopstellingen mogelijk. In theateropstelling is er plaats voor maximaal 90 personen. Tijdens een feest of borrel is er plaats voor maximaal 120 personen.

Technische specificaties

Bij elk evenement en in alle zalen krijgt u professionele ondersteuning van onze theatertechnici.

  • Afmetingen zaal: 9,5 m x 6,5 m x 4.8 m (lengte x breedte x hoogte)
  • Afmetingen podium: 5 m x 2,5 m (breedte x diepte)
  • Hardhouten vloer, zwevend
  • Uitgebreide videofaciliteiten, waaronder een projectiescherm, diverse klikkers en verloopjes
  • Livestream mogelijk
  • Technische lijst beschikbaar op aanvraag

Extra services

HD livestream

De Balie beschikt in zowel de Grote Zaal als de Salon over HD meer-cameraregie met opname- en streamfaciliteiten waarmee meer dan 1000 kijkers tegelijk bediend kunnen worden. Hierdoor hoeven ‘thuisblijvers’ of mensen in het buitenland niets van uw programma te missen. Uw bijeenkomst kan live worden gevolgd, naar wens via een open of besloten kanaal.

Adverteren

De Balie biedt de mogelijkheid om tegen aantrekkelijke tarieven te adverteren voor een groot en divers publiek. Voor meer informatie over de tarieven en de mogelijkheden voor uw evenement, neem contact op met Marketing & Communicatie, neem contact op via communicatie@debalie.nl.

Kassapakket

Naast onze publiciteitspakketten kunnen we uw programma ook opnemen in de webshop van De Balie waardoor gasten online een kaartje kunnen aanschaffen. Daarnaast kunnen bezoekers ook telefonisch reserveren. Op de dag van het evenement is een kassamedewerker minimaal 1 uur voor aanvang aanwezig.

De Salon is geschikt voor

congres – conferentie – symposium – lezing – vergadering – debat – boekpresentatie – workshop – masterclass – college – persconferentie – lancering – bijeenkomst – feest – bruiloft – netwerkborrel – private diner

Vertel ons meer over uw evenement, we denken graag met u mee!

Blijf op de hoogte

Mis nooit meer een programma! Meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief van De Balie.

Inschrijven