TV NL EN

Vaccinema: Spring Breakers

Je wekelijkse shot film & drinks in tijden van jeweetwel.

Ticket inclusief Cocktail
Land
US
taal
Engels
Subtitles
Nederlands
Duur
92
Jaar
2013
Deze zomer presenteren we elke vrijdagavond Vaccinema: een filmklassieker met bijpassende cocktail om je weekend in te luiden. Precies die wekelijkse antidote van ontroering, vervoering, onzin en troost die je nu nodig hebt. Deze week: postmoderne party-flick SPRING BREAKERS.

Ticket is inclusief (non-)alcoholische cocktail, voor Spring Breakers: Gin&Tonic.

Spring break, een typisch Amerikaans fenomeen, betekent voor de studenten die eraan meedoen een week lang dansen, feesten, drugs, alcohol en seks. Regisseur Harmony Korine maakt van dit fenomeen geen foute B-film maar een poëtische, extatische ervaring, met sterk camera werk in neonkleuren en een pompende soundtrack van Skrillex en Cliff Martinez.

Spring Breakers vertelt het verhaal van 4 studenten (ex-Disney sterren Selena Gomez en Vanessa Hudgens, daarnaast Ashley Benson en Rachel Korine) die een restaurant overvallen om hun spring break te financieren. Ze belanden daardoor in de gevangenis. Een vriendelijke drugs-en wapenhandelaar – fenomenaal ‘white trashy’ gespeeld door James Franco – zorgt ervoor dat ze op borgtocht vrijkomen. In ruil voor hun vrijlating moeten de vier meiden zijn klusjes opknappen.

Haal hier je tickets!