Eten &
drinken

Café-restaurant De Balie is een plek waar je van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat terecht kunt. Kom binnen voor een ontbijt, koffie, lunch, diner of borrel!

BEKIJK ONS MENU

Reserveren

Iedere maandag en dinsdag: Vaste Prik!

Schuif aan bij de Vaste Prik! Een aanschuiftafel in ons restaurant voor gasten, vrienden, bekenden, onbekenden, collega’s; kortom iedereen die wil aanschuiven. Elke maandag en dinsdag koken we een vegetarische maaltijd voor €10,-. Aanschuiven om 17:30. Eet je mee?
Reserveren kan tot 15:00 uur op dezelfde dag o.v.v. ‘Vaste Prik’.

UW DINER/BORREL IN DE BALIE

Het is ook mogelijk bij ons private diners, borrels en andere feestelijke gelegenheden te organiseren. Van kleine diners op onze entresol tot feesten met 600 man in de Grote Zaal. Neem voor meer info over onze arrangementen contact op met robin.degier@debalie.nl of kijk voor de mogelijkheden per ruimte bij Zaalverhuur.

CULTUUR & DINER

Een avond cultuur aan het Leidseplein beginnen met een diner bij De Balie? We bieden verschillende arrangementen aan, 10% korting op je rekening als je bij ons naar de film gaat of een concert in Paradiso bezoekt! 

Cuisinema
Op vertoon van je filmkaartje krijg je 10% korting op je gehele dinerrekening. Ook geldig met Cineville! 

Paradiso deal
Hapje eten voor een concert in Paradiso? Op vertoon van je ticket krijg je 10% korting op een hoofdgerecht in ons restaurant.

 

Lees Meer

Onze keuken

We bieden eerlijke, huisgemaakte gerechten. Ons vlees komt van dieren die een goed leven hebben gehad, daarnaast eet je bij ons zoveel mogelijk de groenten van het seizoen.

Leveranciers
Onze wijnen – klassieke Europese wijnen, bij voorkeur van biologische producenten – zijn uitgekozen door Wijnwinkel Renalda uit de Amsterdamse Runstraat. We hebben verschillende speciaalbieren van onder andere van Brouwerij ’T IJ uit Amsterdam, Oedipus en Chouffe. Ons brood komt van Bakkerij Mama, het kaasplankje van de Kaaskamer, de bitterballen van Holtkamp en al het rundvlees is van dubbeldoel koeien.