Eten &
drinken

Café-restaurant De Balie is een plek waar je van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat terecht kunt. Kom binnen voor een ontbijt, koffie, lunch, diner of borrel!

BEKIJK ONS MENU

 

neem een kijkje in ons restaurant

neem een kijkje in ons café

Reserveren

Vaste Prik

Schuif aan bij de Vaste Prik! Onze lekkere pasta in het restaurant voor (vaste) gasten, vrienden, bekenden, onbekenden, collega’s; kortom iedereen die wil. Elke dag kan je de pasta van de kaart tussen 17:30-18:00 voor een tientje bestellen! Eet je mee? Reserveren kan tot 17:30 uur op dezelfde dag o.v.v. ‘Vaste Prik’. Reserveer snel want vol is vol.

VEGA PASTA – Orzo | paddestoelenbouillon | koningsboleten | kastanjechampignons | rucola | gefrituurde salie | Grana Padano

Theatermenu

Geniet van een driegangenmenu voor €25,- en kom op tijd bij je avondprogramma.

Voorgerecht: soepje & brood met dips
Hoofdgerecht: burger, pasta of vegan
Nagerecht: pastel de nata of brownie

CULTUUR & DINER

Begin een avond cultuur aan het Leidseplein met een diner bij De Balie.

Cuisinema: op vertoon van je filmkaartje krijg je 10% korting op je gehele dinerrekening. Ook geldig met Cineville!
Paradiso deal: hapje eten voor een concert in Paradiso? Op vertoon van je ticket krijg je 10% korting op een hoofdgerecht in ons restaurant.

UW DINER/BORREL IN DE BALIE

Het is ook mogelijk bij ons private diners, borrels en andere feestelijke gelegenheden te organiseren. Van kleine diners op onze entresol tot feesten met 600 man in de Grote Zaal. Neem voor meer info over onze arrangementen contact op met robin.degier@debalie.nl of kijk voor de mogelijkheden per ruimte bij Zaalverhuur.

bekijk onze verhuurbrochure

Onze leveranciers

Onze wijnen – klassieke Europese wijnen, bij voorkeur van biologische producenten – zijn uitgekozen door onze sommelier Thijs Charles. De wijnen komen van de Wijnwinkel uit de Amsterdamse Runstraat en Vinatura uit Alkmaar. We hebben verschillende speciaalbieren van onder andere van Brouwerij ’T IJ uit Amsterdam, Oedipus en La Chouffe. Ons biologische brood komt van Bakkerij Mama, het kaasplankje en de worst van de Kaaskamer en de bitterballen van Holtkamp. De koffie is volledig fair trade en de melk biologisch. We hebben ook haver-, soja- en kokosmelk voor in de koffie.

VACATURES

  • Fulltime

    Zelfstandig werkend kok

    Kom jij werken in de keuken van ons café-restaurant? Wij bieden een culturele omgeving met leuke collega's en gratis toegang naar De Balie programma's en films in Amsterdamse filmhuizen! Salaris: € 2.000 bruto op basis van een full-time dienstverband. Ervaring als zelfstandig werkend kok vereist. Geïnteresseerd? Solliciteer via de link in de titel!