Eten &
drinken

Café-restaurant De Balie is een plek waar je van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat terecht kunt. Kom binnen voor een ontbijt, koffie, lunch, diner of borrel.

MENU

Reserveren

An empty stomach is not a good political advisor

– Albert Einstein

UW EVENEMENT IN DE BALIE

De zalen van De Balie zijn te huur voor externe evenementen als vergaderingen, lezingen, congressen of presentaties. Ook is het mogelijk bij ons private diners, borrels en andere feestelijke gelegenheden voor grote en kleine groepen te organiseren. Van kleine diners op onze entresol tot feesten met 600 man in de Grote Zaal. Neem voor meer info over onze arrangementen contact op met robin.degier@debalie.nl of kijk voor de mogelijkheden bij Zaalverhuur.

FILM & DINER

Naar de film in De Balie en daarvoor of daarna genieten van een heerlijke maaltijd in ons restaurant? Dat kan! Met De Balie Cuisinema krijg je op vertoon van je filmkaartje 10% korting op je dinerrekening.

De Balie Cuisinema Diner

De Balie vertoont elke dag de beste, mooiste en meest indrukwekkende films van over de hele wereld. Met De Balie Cuisinema geniet je voordelig van een film naar keuze in De Balie en een diner in ons restaurant. Op vertoon van je filmkaartje krijg je 10% korting op je dinerrekening (incl drank)*. Ons actuele filmaanbod vind je hier.

*Deze actie is alleen geldig als er een hoofdgerecht wordt genuttigd en is van toepassing op de gehele rekening. Het filmkaartje moet dezelfde dag geldig zijn. Ook geldig voor Cineville! 

Let op: zorg ervoor dat je uiterlijk 1,5 uur voor aanvang van de film reserveert.

Lees Meer

VACATURES

  • Fulltime

    Zelfstandig werkend kok

    Kom jij werken in de keuken van ons café-restaurant? Wij bieden salaris: € 2.000 bruto op basis van een full time dienstverband, een culturele omgeving met leuke collega’s, gratis naar De Balie programma’s en films in de Amsterdamse filmhuizen. Regeer direct via het formulier of mail je cv naar horeca@debalie.nl.