TV NL EN

De Balie Zomerkamp: Ontmoet de Ander (week 2)

Voor kinderen van 11 t/m 13 jaar

Programmamaker
In samenwerking met
Deze zomer organiseert De Balie drie keer een zomerschool voor iedereen van 11 tot en met 13 jaar, een programma van een week samen met leeftijdsgenoten uit alle stadsdelen.

Deze zomer organiseert De Balie drie keer een zomerschool voor iedereen van 11 tot en met 13 jaar, een programma van een week samen met leeftijdsgenoten uit alle stadsdelen.

Zomerschool: Ontmoet de Ander staat in het teken van wat het betekent om samen in een stad te wonen. De week opent met een verhaal over een Amsterdamse held: van Rembrandt tot Nouri. Daarna kijken we naar jouw verhaal: herken je dingen uit het verhaal van de held? Heb je in jouw familie ook mensen die iets megagoed kunnen? Is Nouri een held? Of Rembrandt? En wat maakt iemand een held? Zou jij er óók een kunnen zijn? Door middel van allerlei bijzondere workshops leert iedereen om zijn of haar eigen verhaal te vertellen en begrip te krijgen voor het verhaal van een ander.

Hoe de workshops er precies uit gaan zien houden we nog even geheim, maar wel dat ze gegeven worden door:

Yarmill Kromhout een dansdocent die ervan houdt om verschillende dansstijlen met Hiphop te combineren. Hierdoor ontstaan nieuwe en veelzijdigheid dansstijlen met uitdagingen waarin je je kunt ontwikkelen. 

Onyema Onwuka ‘Don’t worry, be happy’, geluksexpert Onyema weet daar alles van. Zij kan van alles in het leven een mooie theaterscene maken. Vanuit verdriet naar geluk van haat naar liefde. Als je met Onyema werkt ontdek je, je eigen talenten, je eigen kracht en speel je plots de sterren van de hemel…..

Esther Eva Verkaaik kan als geen ander verhalen vertellen. Voordat je het weet zit je samen in een andere wereld. Samen improviseren, theater maken, liedjes schrijven, Esther schudt het allemaal uit haar mouw. In de eerste week zal zij de workshops theater en improvisaties leiden.

Ludwika Kowalewska werkt graag met verschillende kunstdisciplines. Samen improviseren met een ritme of een melodie, werken aan 2d tekenen of schilderen, beeldhouwen in speksteen of dichten en natuurlijk altijd veel spelletjes om in beweging te blijven.

Periode

Aanmelden is gratis. Tussendoortjes en lunch zijn inbegrepen. Het Zomerkamp van De Balie wordt in de volgende weken georganiseerd:

18 t/m 22 juliVan 09:00 – 16:00 uur
25 t/m 29 juliVan 09:00 – 16:00 uur
1 t/m 5augustusVan 09:00 – 16:00 uur

Aanmelden

Wil je je opgeven? De zomerweek is gratis en er is per week plek voor maximaal 30 kinderen. Aanmelden is verplicht. Via de knop hieronder kun je het inschrijfformulier invullen.