TV NL EN

De Niet Meer Normaal Show

Van Single Self Love tot Eeuwige Liefde met o.a. De Kiesmannen, Linda Duits en Eveline van Rijswijk

Kijk live mee!
In samenwerking met
Lange zomeravonden op een vol terras en samen juichen voor het Nederlands Elftal. Het klinkt te mooi om waar te zijn en dat is het ook. Het coronavirus heeft de wereld op z’n kop gezet. Tijdens de derde aflevering van De Niet Meer Normaal Show onderzoeken we in hoeverre de coronacrisis ons sociale leven zal veranderen op de lange termijn. Welk langetermijneffect heeft de lockdown op de vriendschappen en relaties van de jonge generatie?

De intelligente lockdown veroordeelt ons tot samenkomen met enkel een kleine cirkel van familie, enkele huisgenoten of een partner. Sommige mensen zijn teruggekeerd naar hun thuisland of geboortestad, om dichtbij de warmte van hun dierbaren te zijn. Krijgen we een collectieve terugkeer naar hechte vriendschappen, het gezinsleven en de traditionele relatie? Of ontwikkelen we juist nieuwe vormen van intimiteit met jezelf, vrienden en anderen buiten je relatie? Krijgen we na maanden social distancing social smetvrees of ontstaat er een sixties’ geïnspireerde seksexplosie? 

Kijk, praat en doe mee, op maandagavond 20.30 LIVE bij de Niet Meer Normaal Show!

De Niet Meer Normaal Show

De Niet Meer Normaal Show is een nieuwe, interactieve liveshow waarin elke we week samen met spraakmakende gasten, muzikanten en kunstenaars verschillende vergezichten van het post-corona tijdperk verkennen. Betaalt de jonge generatie straks de rekening van deze crisis? Of is dit juist het moment waarop zij de kans krijgt om ‘het nieuwe normaal’ vorm te geven? Een unieke co-productie van De Balie, de Kiesmannen, Pakhuis de Zwijger en Paradiso Amsterdam.

Vanaf 18 mei elke maandagavond om 20:30 live via www.debalie.nl, Facebook & www.youtube.com/DeBalieTV

Sprekers

Eveline van RijswijkHistorica, presentator
Dylan Ahern
Floris Rijssenbeek
Jochem Jordaan
Linda DuitsSociaalwetenschapper
Timo HarmelinkHost en maker Datevermaak-podcast
Linda de MunckAuteur ‘Seksleven’
Lisette RosConceptual perfomance artiest
Kim van SparrentakEuroparlementariër (GL)