TV NL EN

De Open Samenleving: Eveline Crone

Coronagesprek met Eveline Crone

Interview Door

De samenleving zit op dit moment nog dicht, en juist daarom kijken wij vooruit. Hoe gaan we straks weer open? Vanuit een lege salon praten De Balie-programmamakers met bijzondere gasten over de vergaande consequenties van de coronacrisis en hoe de wereld erna eruit ziet.

Dit keer gaat programmamaker Ianthe Mosselman in gesprek met hoogleraar neurocognitieve ontwikkelingspsychologie Eveline Crone over de effecten van de coronacrisis en coronamaatregelen op pubers en jongvolwassenen en hoe deze generatie bij te staan na de coronacrisis.

Eveline Crone is Hoogleraar Ontwikkelingsneurowetenschap in de Maatschappij aan de Erasmus Universiteit Rotterdam en Hoogleraar Neurocognitieve Ontwikkelingspsychologie aan de Universiteit Leiden. Zij is geïnteresseerd in de adolescentie as luik naar sociale kansen.

Sprekers

Eveline Crone hoogleraar neurocognitieve ontwikkelingspsychologie

Livestream

Onze programma’s zijn overal gratis live mee te kijken. De livestream verschijnt circa 5 minuten voor de start van het programma op deze programmapagina. Waardeer je de (online) programmering van De Balie en wil je een bijdrage doen?