TV NL EN

Plein Publiek: Naaz

Programmamaker
Plein Publiek is een serie diepte-interviews met bekende makers, geïnterviewd door onze programmamakers. Wie er aan tafel zit en waarom, dat bepalen onze programmamakers. Eén ding staat vast: het zijn allemaal uitzonderlijke en gedurfde makers waar iedereen wat van op kan steken. We nodigen je uit om op vrijdag aan te schuiven bij een interview over de kunst van het makerschap. Begin je weekend onder het genot van een drankje en een dosis aan inspiratie. Geheel intiem in onze Pleinzaal aan het bruisende Leidseplein.

Programmamaker Katarina Schul gaat in gesprek met de Koerdisch-Nederlandse zangeres Naaz Mohammad. Ze won op haar negentiende twee Edisons en gold als veelbelovend talent. Maar toen verdween ze plotseling uit de schijnwerpers om aan haar mentale welzijn te werken. Ze kocht zichzelf uit haar muziekcontract en ontsloeg haar hele team.
Haar afwezigheid brak ze met een spectaculaire show in Carré begin dit jaar en met haar lovend ontvangen album Never Have I Ever. Wat wordt haar volgende stap? En hoe blikt ze terug op haar muziekcarrière tot nu toe?

Benieuwd naar de muziek van Naaz? Op 14 december staat Naaz in Paradiso met haar nieuwste show.

Sprekers

Naaz MohammadKoerdisch-Nederlandse zangeres