TV NL EN

Hans Sibbel in De Balie

Oftewel Lebbis

© Foto door Anne van Zantwijk

Deze zomermaanden elke zaterdag een cabaretier op het podium van De Balie. Deze keer: Hans Sibbel.

Wat gaat het worden? In ieder geval gaat het over de economie. Over vergezichten. Punten aan horizonnen. Zoals Mieke Telkamp zich al afvroeg, waarheen leidt de weg die wij moeten gaan.

Nou, we moeten helemaal niks en waarheen bepalen we ook lekker zelf.

Dus daar gaan we het eens over hebben. Persoonlijke observaties over het Corona tijdperk en ideeen over hoe nu verder. Qua economie, qua geluk en qua humor.

Met 55 man. Zeg maar een klasje.

Is Hans de gedroomde economie leraar die je altijd al hebt willen hebben?

Speeldata:
11 juli / 20:30 uur
18 juli / 20:30 uur

Hans Sibbel

Hans Sibbel won in 1989 met Dolf Jansen het Leids Cabaret Festival. Met het duo Lebbis & Jansen maakt hij jarenlang oudejaarsconferences en televisieprogramma’s. Sinds 2000 maakt hij solovoorstellingen.

Cabaret in De Balie

Deze zomer bieden we elke zaterdagavond een cabaretier het podium. Om nieuw werk uit te proberen, te experimenteren, de wereld om ons heen te duiden of om toch nog de show te spelen die is gecanceld. Kom binnen en laat je verrassen en inspireren! Met o.a. Kasper van der Laan, Sanne Wallis de Vries, Johan Goossens en Hans Sibbel.

Kenmerkend is de manier waarop hij zijn persoonlijke ervaringen weet te koppelen aan de actualiteit. Een theatermaker die zichzelf en de tijdgeest genadeloos fileert.