TV NL EN

Philip Huff

Plein Publiek – een serie diepte-interviews

Programmamaker
Na zeven jaar intense liefde loopt de ‘ideale’ open relatie toch stuk. In zijn nieuwe roman Open onderzoekt schrijver Philip Huff alternatieve relatievormen en de mythe van ‘de grote liefde’. Hij haalde inspiratie uit zijn eigen leven. wat zijn de uitdagingen bij het schrijven over persoonlijke ervaringen? En wat heeft het schrijven hem geleerd over de liefde?

Open is de vijfde roman van Philip Huff, na onder meer Dagen van gras, Niemand in de stad en Wat je van bloed weet. Huff is tevens filmmaker en werkt momenteel aan zijn eerste speelfilm als scenarist en regisseur: Tussen hond en wolf.

Over Plein Publiek
Plein Publiek is een serie diepte-interviews met bekende makers, geïnterviewd door onze programmamakers. Wie er aan tafel zit en waarom dat bepalen onze programmamakers. Eén ding staat vast: het zijn allemaal uitzonderlijke en gedurfde makers waar iedereen wat van op kan steken.

We nodigen je uit om op vrijdag aan te schuiven bij een interview over de kunst van het makerschap. Begin je weekend onder het genot van een drankje en een dosis aan inspiratie. Geheel intiem in onze Pleinzaal aan het bruisende Leidseplein.

Sprekers

Philip HuffSchrijver | Beeld: Daniël Cohen

Altijd als eerste op de hoogte van onze programmering