TV NL EN

Plein Publiek: Stéphanie Hoogenberk

Programmamaker
Elke vrijdag interviewen programmamakers van De Balie inspirerende makers – van cabaretiers tot schrijvers. Begin je weekend onder het genot van een borrel in de Pleinzaal, met uitzicht over het Leidseplein. Luister mee, in intieme sfeer, naar een goed gesprek over het makerschap en de kunst. Met deze week: Stéphanie Hoogenberk.

Programmamaker Sophie Rutenfrans praat met Stéphanie Hoogenberk over onhandige relaties en menselijk contact (zoals Hoogenberk uitgebreid bespreekt in De Shitshow). Hoe kunnen we elkaar toch telkens verkeerd begrijpen?

Stéphanie Hoogenberk is freelance schrijver voor Hard gras en Quote (reportages), columnist voor LINDA en podcast maker (De Shitshow). Eerder schreef ze voor Volkskrant Magazine en Het Parool. Hoogenberk volgde de Lerarenopleiding Nederlands en studeerde daarna Nederlandse Taalkunde aan de UvA. Haar nieuwste boek We hebben het over je gehad komt 24 januari uit bij Prometheus.

Plein Publiek heeft ook plek voor haastige reizigers in de spits. Via Radio Plein Publiek kun je gemakkelijk vanuit de trein of de auto meeluisteren. Vind je jezelf onverwachts thuis voor de buis? Kijk dan live mee met De Balie TV.

Sprekers

Stephanie Hoogenberk
Stéphanie HoogenberkSchrijver en podcast maker

Bijna al onze programma’s zijn live mee te kijken via de programmapagina.

Heb je een programma gemist? Kijk deze terug via De Balie TV of ons YouTube-kanaal.