TV NL EN

Plein Publiek: Stefano Keizers

Programmamaker
Elke vrijdag interviewen programmamakers van De Balie inspirerende makers – van cabaretiers tot schrijvers. Begin je weekend onder het genot van een borrel in de Pleinzaal, met uitzicht over het Leidseplein. Luister mee, in intieme sfeer, naar een goed gesprek over het makerschap en de kunst. Met deze week: Stefano Keizers.

Programmamaker Merlijn Geurts praat met Stefano Keizers over zijn werk en de grenzen van kunst. Wie bepaalt of kunst goed is? En hoe wordt er nu naar hem gekeken als kunstenaar door publiek en collega’s?

Stefano Keizers is het alter ego van cabaretier en kleinkunstenaar Gover Julius Samuel Meit. Keizers won in 2016 de Wim Sonneveldprijs (juryprijs) op het Amsterdamse Kleinkunst Festival. Al jaren spot hij met de theaterregels en zichzelf, in zijn drieluik Erg heel (2018), Sorry baby (2020) en Hans Teeuwen (nu te zien in theaters). Maar ook op televisie waar hij alle spelprogramma’s afgaat.

Sprekers

Stefano KeizersCabaretier en kleinkunstenaar
Livestream & De Balie TVKun je onverwachts niet aanwezig zijn? Vijf minuten voor aanvang verschijnt op deze pagina de livestream. Alle programma’s zijn naderhand meteen terug te kijken via De Balie TV, klik hier.