TV NL EN

Plein Publiek: Donny Ronny (voorheen bekend als Stefano Keizers)

Programmamaker
Elke vrijdag interviewen programmamakers van De Balie inspirerende makers – van cabaretiers tot schrijvers. Begin je weekend onder het genot van een borrel in de Pleinzaal, met uitzicht over het Leidseplein. Luister mee, in intieme sfeer, naar een goed gesprek over het makerschap en de kunst. Met deze week: Donny Ronny (voorheen bekend als Stefano Keizers).

Programmamaker Merlijn Geurts praat met Donny Ronny over zijn werk en de grenzen van kunst. Wie bepaalt of kunst goed is? En hoe wordt er nu naar hem gekeken als kunstenaar door publiek en collega’s?

Donny Ronny is het alter ego van cabaretier en kleinkunstenaar Gover Julius Samuel Meit. Zijn vorige alter ego Stefano Keizers won in 2016 de Wim Sonneveldprijs (juryprijs) op het Amsterdamse Kleinkunst Festival. Al jaren spot hij met de theaterregels en zichzelf, in zijn drieluik Erg heel (2018), Sorry baby (2020) en Hans Teeuwen (nu te zien in theaters). Maar ook op televisie waar hij alle spelprogramma’s afgaat.


Kijk of luister mee

Plein Publiek heeft ook plek voor haastige reizigers in de spits. Via Radio Plein Publiek kun je gemakkelijk vanuit de trein of de auto meeluisteren. Vind je jezelf onverwachts thuis voor de buis? Kijk dan live mee met De Balie TV.

Sprekers

Donny RonnyCabaretier en kleinkunstenaar