TV NL EN

Tijd om offers te brengen…

Een kijkje in de keuken van de De Warme Winkel.

Programmamaker
De consumptiemaatschappij put de aarde onherstelbaar uit, daarom is het tijd om offers te brengen. Maar wie neemt het voortouw? De politiek? Grote bedrijven? Of moet de consument in actie komen? In aanloop naar hun nieuwe voorstelling verdiepen de theatermakers en muzikanten van De Warme Winkel en Touki Delphine zich in de cultureel-historische en economische waarde van het offer.

Ward Weemhoff en Vincent Rietveld (De Warme Winkel) interviewen deze avond wetenschappelijke en culturele specialisten. De prille schetsen van de compositie (Touki Delphine) worden voor het eerst ten gehore gebracht, en de makers laten hun spraakmakende voorstellingsconcepten live recenseren door een toonaangevend criticus.

Over De Warme Winkel

De Warme Winkel is een van de meest spraakmakende theatergezelschappen van dit moment. Ze maken nationaal en internationaal furore met geestige, brutale en intelligente voorstellingen over de meest uiteenlopende thema’s. Ze spelen op alle mogelijke podia, van groot tot klein, en richtten in 2022 samen met theatercollectief BOG, theaterbroedplaats De Sloot op in Amsterdam Nieuw-West.

Sprekers

Ward WeemhoffActeur en theatermaker
Vincent RietveldActeur en theatermaker
Birgit MeyerCultureel antropoloog
Ulrike HermannAuteur (Via zoom)

Beeld: Lonneke van der Palen

Altijd als eerste op de hoogte van onze programmering