TV NL EN

Vaccinema: Inherent Vice

Je wekelijkse shot film & drinks in tijden van jeweetwel.

ticket inclusief cocktail
Land
US
taal
Engels
subtitels
Nederlands
jaar
2015
duur
149
Deze zomer presenteren we elke vrijdagavond Vaccinema: een filmklassieker met bijpassende cocktail om je weekend in te luiden. Precies die wekelijkse antidote van zin & onzin, vervoering, overwinning en troost die je nu nodig hebt. Deze week: Big Lebowski-geestesbroertje INHERENT VICE.

Ticket is inclusief alcoholische of non-alcoholische cocktail, bij Inherent Vice: Tequila Sunrise.

Schitterend gefilmd 70-ies meesterwerk waar het acteerplezier van af spat – maar het plot? Laat het los. Niet voor niets is het goed deze film nog eens te zien met een cocktail in de hand. Gebaseerd op het gelijknamige literaire werk van Thomas Pynchon, brengt regisseur Paul Thomas Anderson (There Will Be Blood, Boogie Nights, The Master) een feest voor de zintuigen.

 Joaquin Phoenix speelt Larry ‘Doc’ Sportello, een stoner-detective in Los Angeles die door zijn ex een verdwijningsmysterie ingezogen wordt. Doc vormt de rode draad in een serie ontmoetingen met oa neo-nazi’s, politie (Josh Brolin!), hippies en hardwerkende burgermannen en –vrouwen (Reese Witherspoon). ‘Film noir in de vermomming van een stoner-komedie’ zei de Volkskrant, onnavolgbaar fantastische cult-klassieker in de maak zeggen wij. Motto Panakeku, hai!

Koop hier je tickets!