TV NL EN

Een seksuele queeste met Joy Delima

Programmamaker
Als er iets was wat Joy Delima al op jonge leeftijd intrigeerde, was het seks. Maar juist over dat onderwerp leerde ze dat ze er niet over mocht praten. Er volgden jaren van schaamte, onbegrip en vooral een groot gebrek aan genot én aan kennis. Onbewust leidde dit tot de grootste queeste uit haar leven tot nu toe: een zoektocht naar seksueel genot.

In dit programma spreekt Joy Delima over haar zoektocht en haar nieuwe boek Goed Komen: Een Seksuele Queeste. Ervaringsdeskundigen en experts komen ook aan het woord en het onderwerp seks wordt uitgebreid, open en eerlijk behandeld.

In dit programma praten we met Joy Delima over haar boek, en gaan we daarna samen in gesprek met Haroon Ali en Yora Rienstra over hun zoektocht naar hoe je het beste kunt communiceren over seks. In hun openhartige podcast bestaan er geen taboes, maar is dat altijd zo geweest? Ook spreken we met fotograaf Bete van Meeuwen, over de betekenis van seksualiteit, gender, identiteit en kunst. Hoe fotograaf je iemands identiteit, en wat betekent seksualiteit voor haar?

Sprekers

Joy DelimaActrice en schrijfster
Haroon AliSchrijver, journalist en maker van de podcast Opgewonden
Yora RienstraCabaretier, programmamaker, presentator en maker van de podcast Opgewonden
Bete van MeeuwenFotograaf op het snijvlak van gender, seksualiteit en identiteit
Lisette Ma NezaSlam poet en muzikant
Cover van: Goed Komen: Een Seksuele Queeste